14 Μαρ 2010

Ρόδος - Καλαμάτα 2-0


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους έκαναν τα Ελάφια σήμερα. Μπήκαν δυνατά και δεν άφησαν τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσει .
Στο 2’ σουτ του Irala πέρασε λίγο έξω, στο 10’ με σουτ του Λουτσιάνο έδιωξε ο τερματοφύλακας κόρνερ. Στο 33' ο Οξύζογλου έβγαλε όμορφη σέντρα από τα δεξιά, και ο αμυντικός στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τα Ελάφια θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα γκολ τους, όμως Λουτσιάνο 43’ και Κακλαμάνος 45’, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι και να κλειδώσει την νίκη ξεκίνησε να πρεσάρει ψηλά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 55' ο Luziano μετά από καταπληκτική προσπάθεια έβγαλε σε θέση βολής τον Irala και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα , αν και στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε η Ρόδος να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Σ. Καντιμοίρης, Δανάς, Pripou , Λουτσιάνο (83' Zilvan), Οξύζογλου (61' Κόντης), Πελέκης, Βεργώνης, Irala , Τριχιάς (76' Villar), Κακλαμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου