7 Φεβ 2010

Αιγάλεω - Ρόδος 2-1

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό τερέν διεξήχθη το σημερινό παιχνίδι και υπό συνεχή βροχή. Η Ρόδος μπήκε αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά , έλεγχε το ρυθμό του αγώνα και δεν κινδύνεψε παρά μόνο από στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές στο μετά από κόρνερ στο 43' πήρε την κεφαλιά παίκτης του Αιγάλεω και έγραψε το 1-0.
Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στη Ρόδο, όταν ο Βιγιάρ από το ημικύκλιο της περιοχής σήκωσε τη μπάλα από το βρεγμένο τερέν έπιασε το βολέ όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 53' μετά από σέντρα ο αντίπαλος επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 61' ο Βεργώνης σκόραρε αλλά ακυρώθηκε καθώς ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Από το 65' τα "ελάφια" είχαν την υπεροχή όμως δεν μπορούσαν να τη μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα . Στο 80' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζετιτς πέρασε λίγο άουτ . Η Ρόδος μείωσε με τον Κακλαμάνο στις καθυστερήσεις σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα .

ΡΟΔΟΣ: Στογιάννης, Καλλιμάνης, Σωτήρχος (3΄ Καντιμοίρης Σ.),Πρίπου, Μπιμπίρης (60΄ Κακλαμάνος) Βιγιάρ, Λουτσιάνο, Βεργώνης, Πελέκης, Οξύζογλου (46΄ Αθανασιάδης), Λάζετιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου