18 Μαρ 2011

Σκεφτόμαστε μόνο την πρώτη θέση

Λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Παναχαϊκή ο Ηλίας Μανίκας εξέφρασε την άποψή του για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Τα προγνωστικά του για τη δευτεριάτικη αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη. Είναι δεδομένη η μεγάλη επιθυμία και των δύο ομάδων να κερδίσουν το παιχνίδι. Πιστεύω οτι πολλά θα εξαρτηθούν από τη μέρα που θα βρεθεί η καθεμία».
Πολλοί θεωρούν πως η αναμέτρηση Ρόδος - Παναχαϊκή «βγάζει πρωταθλητή», ωστόσο αυτή η άποψη δεν φαίνεται να βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον ποδοσφαιριστή των «ελαφιών»: «Ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όχι το πρωτάθλημα. Απομένουν αρκετά ακόμα παιχνίδια και έχει φανεί στο φετινό πρωτάθλημα πως όλες οι ομάδες μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εντός και εκτός έδρας. Οπως είπα και πριν, η νίκη δίνει το προβάδισμα αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι».
Στο «στρατόπεδο» των νησιωτών ποντάρουν πολλά στην καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενώ, σύμφωνα με τον Μανίκα, αυτήν τη στιγμή στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του βρίσκεται μόνο η κορυφή: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Στο μυαλό μας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μόνο η κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Από την εφημερίδα «Goal»
www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου